/**/
Subscribe Twitter

Berdiva Ala Artis Di Gegar Anak Seni, PWTC




Majlis diva-diva...yeha...


Waaa....baca tajuk cam hebat..tapi memang hebat tau. Meh aku citer kat korang.

Tajuk pun Gegar Anak Seni..maka nya adalah bergegar-gegar dan berlip lap dewan di buatnya. Gitew!.

Sebelum tu aku nak ucapkan terima kasih atas jemputan Presiden Persatuan Penulis Kreatif Malaysia yang sudi memberitahu dan menjemput.

Kebetulan aku akan ke Perak untuk family day so sekali jalan la kan bole jumpa artis2 atau pengarah yang ada. Ececeh...




Jamuan diadakan di Dewan Merdeka, PWTC jam 8 malam 15 Disember 2015. Timbalan perdana menteri YBhg Dato Zahid Hamidi sebagai tetamu VVIP.

Siti Nordiana duduk sebelah Zahid Hamidi. Juara gegar vaganza la katakan. Gitew.




Aku tiba lewat sejam dari waktu yang diletakkan di kad. Biasa la jem 1 hal, maklum dari Perak dan USJ. Lepas tu sesat salah masuk lorong walau guna waze. Haa merasa la kan berpusing 1 bandar. Huhu..

Ala, tak pa la kan, selalunya janji melayu ni tak tepat. Mesti majlis pun start lewat. Lagi la bila libatkan orang VVIP ni. Nak cover la tuh. Bhahahaha.










Masuk je dalam dewan, Waa...berpinar mata sana sini warna merah. Lip lap semua ada. Semua pelakon ada. I is tak sabar u. Over gitew. Haha poyo sangat kan..!.






Sampai je aku duduk semeja yang dikhaskan untuk ahli SWAM @ CGM. Meja sebelah pun geng CGM jugak. Meriah wei...!.












Persembahan Dato M Daud Kilau terbaik la. Berkilau-kilau pakaian tu.

Pengacara pulak adalah 2 manusia yang kaki bebel dan lawak iaitu Faizal Ismail dan Sharifah Shaheera. Gamat 1 dewan di kacaunya.








Aku berangan nak jumpa pengarah la. Tujuan untuk buat bisnes tapi pengarah semua ada kat meja VIP dan VVIP kat meja depan. Tak manis la kalau nak kacau diaorang kan.

Nak tak nak aku berfoto2 dengan pelakon saja la kan. Semua sporting. Best sangat.

Dato Yusuf Haslam, Dato Aziz Singah, Dato Khaty, Dato D.J.Dave dan ramai Dato lagi la. Tak ketinggalan Dato Meed...eh...ya ka ada nama tu? Haha perasan sokmo. Tapi mana la tau kan satu hari nanti jika diizinkan olehNya. Inshaallah.











Sambil lihat persembahan, makanan disediakan. Wow...sedap jugak makanan nya, walau pun kecil cinonet orang kata. Daging dan kek paling best. Terbayang-bayang sampai sekarang. Nak pergi cari la kat mana. Huhu...















Lepas makan dan berfoto2 dengan retis maka selesai la misi glamour aku sekejap. Senang citer mana jer artis yang lalu depan mata aku, aku akan stop diaorang untuk berposing dengan aku. Wakaka...

Jadi lepas ni kalau je nampak muka aku sila lah beredar cepat kalau tak nak kena tangkap untuk berfoto. Gediks je kan. Haha...


































Dah penat pusing sana pusing sini aku decide nak balik sebab dah kepenatan berposing. Malas nak tunggu cabutan bertuah diumumkan. Nanti lewat sangat balik dah la tak da bodyguard. Hehe.

Maka berangkat la Diva Meed pulang ke Kondo semula ya. Nasib baik aku parking kereta kat tempat VIP je so tak payah la nak berjalan jauh. Kaki dah sakit pun ya sebab dari pagi tak berhenti berjalan.







Apa pun terima kasih la pada adik aku yang sudi teman dan jadi jurugambar aku. Nanti akak belanja adik lagi ya. Tak lupa sekali lagi atas undangan en. Ismail. Hargai sangat2. Enjoy !




Next time harap dapat jemputan lagi ya Mr Presiden. Bye...!



MEED Diva...huhu...
Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)


Minyak Herba Asmak