/**/
Subscribe Twitter

Minyak Herba Asmak : Penawar Asma Mujarab


Sapu...sapu...setel sakit...

Kali ni nak belanja 5 J. Apa tu 5 J?. (Jeng...jeng...jeng...jom jengah). Tu dia 5 J. Suspen tak? Hehe....

Ok intro kat atas tu tak da kaitan dengan citer kat bawah ni. Hanya suka-suka ja untuk naikkan mood korang pepagi ni.

Kali ni aku nak bawak korang bersiaran ulangan. Tapi jangan risau ianya tak menjemukan, malah menguatkan lagi keyakinan korang bila baca story yang aku nak share ni.




Minyak Herba Asmak

30ml - RM39
Versi lebih jimat
Lebih banyak sapuan


10ml - RM18
Versi percubaan
Jimat ruang, mudah di bawa ke mana-mana


>> WEB : MINYAKASMAK.COM <<


WHATSAPP : 019-7194043 (Pn. Meed)



Kalau dulu minyak penawar asma, semput, lelah, batuk dan sesak nafas ni diberi pakaian baru, kali ni diberi plak sentuhan keselamatan minyak. Sekarang Minyak Herba Asmak ni didatangkan dalam kotak. Kotak pulak bukan sebarang kotak tau. Kotak ni bermanfaat untuk diri dan generasi. Bukan kotak pakai buang ya.

Kotak ni boleh di buat tabung. Dah la berguna, cantik pulak design dengan warna yang menarik, memukau mata yang memandang. Aku dah mula guna sendiri. Nanti dah penuh aku share plak jumlah wang yang boleh disimpan dalam tabung yang comel dan cute tu. Tunggu eh...




Pihak syarikat, iaitu Minyak Herba Asma Mujarab Sdn. Bhd. telah mula mengeluarkan botol Minyak Herba Asmak ni yang bersaiz kecil. Tujuan utama adalah untuk menggalakkan yang kurang berkemampuan untuk menjadi agen syarikat.

Tapi bagi yang dah sedia ada, mesti lagi rasa suka sebab ianya kecil dan senang dibawa ke mana saja. Selit ja kat handbag selesai masalah. Bila nak guna, keluarkan dan sapu je, lepas tu simpan semula. As simple as 123 katanye. Kui-kui...




Selain tu botol bersaiz kecil ni boleh diberi pada pelanggan sebagai hadiah atau pun dijadikan sebagai sample percubaan untuk mereka cuba. Ya la kan, kita pun sedia maklum masyarakat kita ni semua memang suka kalau dapat sample yang free kalau ada jenama baru yang dikeluarkan. Tak terkecuali la aku sendiri pun suka kalau dapat barang free. Hehe..

Setakat ni yang pernah aku bagi sample atau beli botol kecil ni, semua akan repeat order dengan beli botol yang besar pulak. Alhamdulilah sangat. Dan ternyata strategi HQ untuk memancing pelanggan berkesan dengan cara ni.




Maklumbalas pelanggan plak berbeza dan rata-rata menyukai bau Minyak Herba Asmak ni. Menurut diaorang minyak ni berbau wangi (bau habbatussauda) dan berangin sedikit. Selamat digunakan seawal bayi yang baru dilahirkan (sapuan nipis) hingga lah ke warga emas kerana testimoni yang diterima menunjukkan keberkesanan pada semua peringkat umur.

Pelanggan juga berpuas hati kerana Minyak Herba Asmak ni mesra kulit. Tau tak apa tu mesra kulit? Maksudnya bila minyak tu disapu pada anggota badan kita, ia sangat cepat meresap ke dalam kulit kita dan kita tak rasa berminyak sikit pun.




Macam yang aku citer dulu, minyak ni memang banyak kegunaannya untuk pelbagai masalah luaran seperti gigitan serangga, luka, tergeliat, terkena api, bengkak, lenguh, sakit gigi, kembung/sakit perut dan lain-lain.

Minyak Herba Asmak ni pulak merupakan rawatan alternatif untuk pesakit asma (lelah), semput, dan sewaktu dengannya. Tak perlu lagi guna nebulizer, ubat dan pil.

Walau pun ada yang beranggapan harga Minyak Herba Asmak ni agak mahal memandangkan saiz botol yang kecil, tapi percaya lah, kecil-kecil cili api tau, memang mujarab dan korang tak perlu pergi selalu ke klinik yang kos rawatan sekarang amat tinggi. Tak percaya, cuba lah guna minyak ni sekarang.

Minyak Herba Asmak ni memang sangat mudah digunakan. Hanya sapu di leher, dada dan belakang, setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur. kalau dah pulih, sapu apabila perlu ja. Tapi korang kena faham, bukan lah sekali sapu ja terus hilang, kena rajin sapu setiap hari atau setiap waktu lagi bagus. Sapu plak kena ikut cara yang betol.



Jangan risau untuk gunakan Minyak Herba Asmak ni even kalau korang tertelan sikit pun sebab kandungannya adalah ramuan dari formulasi habbatussauda’, minyak zaitun, minyak kelapa dara, minyak gamat dan herba terpilih telah diproses dengan teknologi nano di kilang bertaraf GMP.

Dengan ratusan testimoni, produk ini telah menjadi fenomena luar biasa dan diakui oleh ribuan pelanggan yang telah membeli. Hanya perlu sapu ja, selesai masalah yang dihadapi. Tadaaa...!!




Memang betul kalau Minyak Asmak ni digelar penawar asma pada bayi. Banyak lagi testimoni lain ada kat sini.

Jom tengok video kat bawah ni haa... kelakar.. depan tok kadi pun boleh siap pakai nebulizer lagi.. semput dan nervous punya pasal..




Selain tu syarikat ada jugak keluarkan beberapa produk. Minyak Herba Asmak ni adalah killer produk dari syarikat. Nanti aku share next entry ya produk yang lain tu.

Detail lebih lanjut :

Hotline HQ : 019-9708897
Website rasmi : www.mham.com.my
Website Minyak Herba Asmak : www.penawarasma.com.my
FB : Penawar Asma Mujarab, Minyak Herba Asmak HQ
Instagram : @mham.sdnbhd
Youtube : MHAM Channel

Kalau sapa-sapa berkenan dengan produk ni, roger ya. Aku sedia menanti kedatangan dan panggilan dari korang seadanya. Gitew...

Jangan lupa dapatkan dan gunakan Minyak Herba Asmak ni. Satu keperluan yang mesti dimiliki oleh setiap keluarga.

Akhir kata, Pastikan Minyak Herba Asmak ada di rumah korang, dijamin pasti berguna apabila diperlukan!!

Sayang korang...muah !!!


Urut pun guna minyak herba asmak tau..baru power !
Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)


Minyak Herba Asmak

Review Tan'Yaa Hotel, Cyberjaya


Hotel Korea style...


Coming...coming...kali ni nk share hotel ala-ala Korea. Nak tau pasal apa aku cakap hotel Korea, meh teruskan bacaan korang sampai habis edisi kali ni. Hehe...


Tan'Yaa Hotel
Ground Floor, Primera Suite,Residences, Block 3520
Jalan Teknokrat 6, Cyber 5,Kuala Lumpur

Tel: +60 3-8688 8888

Superior Room - RM161 Per Night





Bilik kali ni sedang aja, tak kecik tak besar. So so ja la la macam bahasa budak sekarang. Apa pun selesa la kalau nak berehat kan badan dan minda.







Katil besar, bantal selesa. Meja study dan sofa santai pun dalam kualiti yang memuaskan. Boleh la goleng-goleng ya.







Peti keselamatan, sejadah dan strika disediakan. Tapi masa aku sampai tu strika staf lupa nak letak so kena la call tak pasal-pasal. Tak suka betol keja leceh-leceh macam ni.







Paling win ada disediakan microwave. Tapi bila buka peti ais, kosong ya. So tak da jajan untuk di konyel. Makan la bekal jajan sendiri eh. Uwaaa....










Bilik air selesa sebab diasingkan bahagian mandi. Toileteries semua cukup disediakan. Cuma hair dryer je tak da. Tak sukaaaa....










Bila keluar dari bilik menuju lif, lampu kat luar tu akan menyala sendiri. Kira ada sensored la. Ni la yang aku nak samakan macam dalam citer Korea.

Sebahagian besar rumah Korea akan ada lampu sensored macam ni kat rumah diaorang. Jimat elektrik kan? Bagus sangat. Jom folo...




Persekitaran luar hotel ni pun sunyi, damai dan tenang je sebab agak jauh dari jalan besar ke pusat bandar. Terceruk sikit ja tak banyak pun. Heee...

Bagi yang suka ketenangan dan kedamaian hidup memang bole sangat menginap kat sini. Walau pun harga agak mahal tak setanding bilik tapi memadai dan bertepatan, jauh dari suasana riuh bandar.

Jadi tunggu apa lagi? Meh la segera datang ke hotel ni.




Ok korang..ni ja yang sempat aku share. Sambung di lain entry. Daaa....


Pilih mana satu berkenan...huhu









Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)


Minyak Herba Asmak

Review Nexus Regency Suites & Hotel, Shah Alam, Selangor


Kedamaian terasa di sini...


Macam biasa, masa untuk review penginapan adalah wajib setiap kali berjalan merata tempat. Kali ni menginap seperti butiran di bawah. Ececeh dah macam ayat karangan surat pulak dah.



Nexus Regency Suites & Hotel
No 2, Jalan Perimbun 27/11, Seksyen 27
40400 Shah Alam, Selangor

Tel: +60 3-21070130

Deluxe King Room - RM172.50 per night





Hotel ni terletak dalam kawasan yang tak berapa nak happening sangat la. Memang agak susah untuk yang tak da kenderaan sendiri untuk bergerak. Siapa yang suka pada kedamaian memang dialu-alukan duduk kawasan ni.




Walau pun dari luar nampak tak semenggah, tapi bila masuk dalam bilik memang wow sangat. Bilik memang tersangat la besarnya. Terbahagi pada dua bahagian, untuk bilik dan ruang tamu diasingkan. Harga satu malam pun memang murah. Kalau famili ramai memang sesuai duduk kat hotel ni.










Rasa macam tak nak keluar bilik ja kalau dapat bilik macam ni kat rumah. Semua ada dan bertepatan di jiwa. Katil besar, tempat bacaan pun disediakan. Semua complete.







Bilik air pun besar, bersih dan selesa, peralatan mandian semua cukup dan yang penting ada hair dryer.










Ada 2 almari pakaian yang besar dan selesa. Ada pakaian tidur dan peti simpanan keselamatan. Yang tak bestnya sebab sejadah tak disediakan dan strika pun tak da. Hmmm...bilik dah besar dan cantik keperluan plak tak cukup. Tapi semua tu boleh mintak staf hotel hantar dan letak dalam bilik sampai check out.







Bahagian dapur plak semua barangan complete kecuali microwave tak disediakan. Tapi yang paling best apa yang diletakkan dalam peti ais, bole makan dan minum tanpa dikenakan bayaran. Apa lagi, rembat ja la kan kunyah sambil tengok TV.
















Kawasan luar hotel pun aman dan cantik ja sesunan. Teratur kemas gitew. Kiranya setakat ni, hotel ni termasuk dalam hotel terbaik pada aku.

Apa lagi korang, kalau ke Shah Alam tu, jangan lupa roger hotel ni. Tak rugi tau stay sini.
















Ok stop sini dulu, jumpa lagi lain siaran...daaaa...!!!


Tak tergamak nak tido kat sini...hehe..




Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)


Minyak Herba Asmak