/**/
Subscribe Twitter

Review Damas Suites & Residences, Kuala Lumpur


Hotel paling lengkap setakat ni


Sampai Kuala Lumpur jam 9 malam. Aku dan geng bas sekolah stay kat tempat yang tempat unik kali ni. Harga adalah RM350 semalam walk in. Kalau korang booking dengan Agoda dapatlah RM180++ macam tu la. So sila la jumpa Pak Agoda ya.


Damas Suites & Residences, Kuala Lumpur
Plaza Damas 3, No.63 Jalan Sri Hartamas 1
Taman Sri Hartamas, Kuala Lumpur

Tel: +60 3-6203 2333

Studio Deluxe - Room Only - RM179.54 per night





Aku ni kalau pergi jalan-jalan cari makan ni aku akan pilih hotel yang berlainan. Biasanya aku suka hotel yang bersambung dengan shoping mall dan ala-ala apartment. Bole masak bagai. Senang sikit malas nak keluar jadi bole la dok terperap kat bilik masak-masak apa yang patut.







Bilik besar, sesuai dengan harga cuma yang kelakarnya dari pintu masuk bole terus nampak katil dan sofa. Tapi ok la puas hati sebab semua yang aku nak tersedia.
















Strika, hose toilet dan hair dryer cantik dan kemas terletak kat tempat yang sepatutnya. Best sangat ni. Rasa macam tak nak keluar bilik pun ada. Huhu...




Walaupun semua diletakkan dalam satu bilik, tapi barangan keperluan dapur dan sebagainya semua disediakan. Senang sangat ni, kalau lapar terus ja masak apa yang patut.










Bilik air tak berapa nak besar tapi ok ja la kan, bukan nak tido dalam tu pun. Toiletries semua cukup disediakan. Bersih dan kemas. Kira berbaloi la dengan harga. Kalau ada bath up lagi bagus ni, boleh berendam lama. Huhu...







Oh, lagi satu nak bagitau ni la hotel pertama yang aku masuk ada sediakan washing machine. Best tau cumanya aku rasa tak berapa sesuai untuk famili yang ada anak besar sebab tak da privacy.







Aku rekomen la korang stay hotel ni. Memang tak kan menyesal. Kawasan luar dan dalam luas dan tak membingitkan telinga. Tenang saja di sini.






Kalau rasa lapar dan malas masak, bole je turun bawah dan pilih je kedai makan mana satu yang korang nak.




Okay la dah setel kemas dan gosok baju untuk 4 hari sekaligus ni, meh la kita tido. Esok nak gerak awal ya..babai...


Best kan dapat hotel camni..sejuk ja
Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)


Minyak Herba Asmak