/**/
Subscribe Twitter

Kursus Leadership Guerilla MHAMSB 2.0 Di Bentong


Retis katanyer...kihkih...


Sebelum Hari Raya yang lepas, aku join kursus yang dianjurkan oleh MHAMSB selama 2 hari di Bentong, Pahang. Merasa la jugak datang ke Pahang ni lagi sekali. Explore segala tempat yang ada.



MHAMSB
P1-1, P1-2, Medan Desa Pertiwi
Jalan Tras
28700 Bentong
Pahang








Hari pertama class bermula dari pagi sampai malam. Hari kedua pagi sampai petang.




Hari pertama sifu Tn Syamsul mulakan tugas untuk hari yang bertuah tu. Seronok rasa jumpa sifu lama ni lagi sekali.




Sempat aku dan Superstokis dari negeri lain berbincang dan buat besday surprised untuk Pn CEO. Alhamdulilah semuanya menjadi seperti yang dirancang. Terimakasih diucapkan pada staf MHAMSB yang terlibat tolong uruskan kek dan sebagainya.




Kalut punya pasal sampai sorang SN terbeli salah kad. Tak pa la kad wish wedding pun jadi la..2 in 1 katanya. Hehe...










Sempat jugak masuk sesi rakaman video untuk testimoni produk syarikat. Rasa macam retis ja gitew bila buat rakaman. Muahaha...







Terpandang amaran keras ni. Walla...huhu




Petang plak CEO belanja makan ramai-ramai. Seronok wei, meriah rasa. Kenyang perut suka hati. Citer makan ni nanti aku up kat entry lain ya. Sila tunggu kalau tak tunggu rugi. Entry tu best tau. Hehe...




Hari kedua aku wat lawak pagi. Orang lain belum sarapan, aku bole bawak makanan dalamm kelas dengan selambanya. Padahal dah breakfast berat kat hotel. Mana la aku tau semua belum makan. Patut la makanan masih banyak lagi. Hoho....




Perkongsian hari kedua lagi best dengan ceramah rompak wang bisnes sendiri. Haa.. camna bole jadi macam tu? Nak tau lebih lanjut kena la daftar jadi ahli keluarga MHAMSB baru bole share semua benda lebih detail. Kui-kui...




Sempat juga para Superstokis Negeri (SN) buat mesyuarat tergempar sekejap terlanjur dapat berjumpa. Bukan senang nak jumpa semua dari negeri yang berlainan, ada yang datang dari Sabah dan Sarawak. Hebat tuh...




Paling win sekali adalah biskut ni. Sedap sangat. Eh tetiba plak bole tukar topik haha...




Petang tu jugak ada perasmian produk baru, produk Kosmetik Kaisa dan Superstokis Negeri diberi penghormatan untuk merasmikan produk baru ni. Next aku up entry produk Kaisa ni yang berslogankan 'menjadikan wajahmu lebih baik'. Nak tau detail kena tunggu entry seterusnya dari aku ya.




Aku diberi peluang mewakili semua SN yang ada untuk memotong riben tanda perasmian produk. Tocey uolls...!




Sempat beramah mesra dan bertepuk tampar dengan staf MHAMSB yang peramah semuanya. Comel adik-adikku...




Tak lepaskan peluang posing lagi sekali untuk kenangan. Hehe...




Malam pulak aku dan sorang lagi SN join Pn CEo & famili makan malam kat kedai makan Lemang Tok Aki. Tak dapat nak review tempat ni sebab tak banyak dapat snap gambar. Lain-lain kali la ek. Hehe...











Akhir kata, ececeh skema nya ayat...salam sayang untuk semua warga MHAMSB semuga kita sama-sama berjaya membina kejayaan dalam bisnes yang diceburi. Amin...!


Tak da kaitan rasanya ni...hehe

















































Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)


Minyak Herba Asmak