/**/
Subscribe Twitter

Makanan Sunnah Olive Oil Dan Fiq Vinegar


Amalkan makanan sunnah ya...


Kali ni nak share produk makanan sunnah seterusnya. Mesti korang dah tau dan pernah nampak produk-produk ni kan?.



Extra Virgin Olive Oil (250 ml)

RM119.90




Fig Vinegar 2 Cuka Tin (250ml)

RM15.90





Aku dah tukar dari minyak zaitun jenama lama pada jenama yang baru ni gara-gara terjebak dengan hasutan kawan jugak. Semua gara-gara story dalam FB yang menyatakan minyak zaitun ni mampu membantu untuk menurunkan berat badan.

Korang bole search kat FB Tengku Ismadi. Haaa...cer tengok apa yang selalu dibebelkannya? Huhu...




Nasib baik kawan aku memang minum dan tak perlu aku beli online. Beli dengan dia ja senang.

Rasa minyak zaitun kali ni agak lain sikit. Rasa maung dia tu lebih. Apa pun bila aku dah minum hampir sebotol, memang nampak kesan kolesterol aku dah menurun sikit bacaannya. Alhamdulilah...




Cuma berat badan ja tak turun-turun tapi makin menaik. Tak pa, jangan susah hati, kita kayuh pelan-pelan. Ececeh...nak menyedapkan hati sendiri.




Lagi satu produk plak adalah cuka teen. Ni pun ambil dari kawan aku. Malahan dia bagi free lagi untuk aku cuba. Tq Zuraidah sahabatku.!

Mulanya aku minum togak ja satu sudu terus dalam mulut. Haaa... merasa la kan rasa tajam kat tekak. Adoyai, sapa suruh tak ikut arahan kan? Huhu...

Sekarang ni aku minum letak satu sudu kecik dalam satu gelas air. Minum selepas makan tengahari. Aku perasan bila minum ni, mula la asyik nak ke tandas ja. Buang air kecil ja. Hmmm...agaknya berkesan kot, mana tau aku ni jenis gemuk air dan angin, so bendalah tu nak keluar la tu. Lepas ni korang akan nampak aku kurus la sket kan? Kih-kih...




Nak tau lebih lanjut pasal produk ni korang tanya lah Pak Google, kalau aku story kat sini panjanglah pulak nanti.

Apa pun memang terbaik la dua produk yang aku cuba ni. Sebabnya aku dah mula sendawa dan buang air kecil dengan lebih kerap.




Ni ja yang aku dapat share dengan korang untuk kali ni.




Jumpa lagi di lain entry. Bye...!


Jom amalkan sekarang...













Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)


Minyak Herba Asmak