/**/
Subscribe Twitter

Menang Hadiah Cabutan bertuah Periuk Nasi


Rezki kali ni...


Hai...hai...hai...nak share berita gembira. Sapa nak hadiah angkat tangan. Meh datang dekat aku, aku bagi sikit aura menang cabutan bertuah kali ni.



Senheng
Sutera Mall Complex
Johor Bahru





Korang yang folo aku mesti tau aktiviti mewarna aka mengecat rumah aku memang dijalankan setiap tahun. Dah 16 lapisan aku rasa rumah aku tu dicat. Sampai tak tau nak pilih cat warna apa. Sudahnya ber wall paper je sebahagian rumah tu.




Nak dijadikan citer, ada sekali tu aku beli cat, tokey kedai bagi aku kertas. Dia kata sebab aku customer tetap dia, so dia suruh aku isi borang cabutan bertuah antara Nippon Paint dan Senheng.

Adoyai malasnya nak tulis bagai ni. Tapi bila dah kena paksa, tulis lah jugak. Mana tau dapat hadiah utama peti sejuk tu ke kan?.




Tak sangka, dah di namakan rezki, aku dapat tempat ketiga dan menang periuk nasi. Bole la kan dari tak dapat apa. Simpan dulu, nanti yang lama rosak senang bole terus pakai, tak payah sibuk nak pergi kedai beli yang baru.




Apa lagi, melangkah la aku ke kedai Senheng di Sutera Mall Complex untuk mengambil hadiah. Nanti aku cari surat menang tu ya, aku tepek kat sini. Mana ntah aku letak. Huhu...

Sampai sekarang, masih berfungsi dengan baik lagi periuk nasi tu. Alhamdulilah sangat.




Sepatah orang kata, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tak siapa yang tahu. Eh, betol ke peribahasa aku ni? Haha...

Syukur sangat dah beberapa kali dapat hadiah cabutan bertuah. Amin...!




Ni ja nak kongsi kegembiraan kali ni. Bye uolls...!


Apa ko rasa...?
















Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)


Minyak Herba Asmak