/**/
Subscribe Twitter

Kemalapan Kinta Riverfront, Ipoh


Cer cari benda tersembunyi...hehe


Kalau pandai cantikkan sungai kat bandar kita ni, memang akan jadi satu daya terikan untuk pelancong datang bersinggah. Salah satunya citer yang aku nak up kat bawah ni.

Baca jangan tak baca eh. Nanti aku babap. Haha.



Kinta Riverfront
Jalan Lim Bo Seng
30000 Ipoh, Perak





Aku singgah sini malam sebelum ke Memory Lane. Dari blog orang macam gempak ja tempat ni. Nak jugak merasa naik kuda atau basikal macam yang diaorang citer kat blog memasing.




Tapi bila sampai sana, tak seindah yang di baca. Tak da pun lampu merelip. Semua hitam likat dah macam black out. Frust rasa sebab tak dapat apa yang dihajat.




Ok la kita bersangka baik ja la ya, kata pada diri malam tu tak da semua benda tu sebab hujan baru berhenti jadinya semua benda tak berfungsi.




Kedai dan barang jualan pun baru nak dibuka. Jalan pun lecak sana sini. Ok dimaafkan untuk kali ni. Haha...




Tak tau nak tulis apa sebab memang tak jumpa benda yang menarik kat sini untuk diceritakan.

Penyudahnya aku pergi cari makan kat gerai mana ja yang aku nampak. Ada yang sempat posing-posing je.


































Apa yang dapat aku sarankan, kalau hari hujan korang tak payah la datang sini, buang masa ja. Kalau tak hujan, mungkin boleh kot. Meriah agaknya. Cuba la tengok nasib korang macam mana plak. Huhu...




Ok la nak stop setakat ni. Jumpa lagi...daaa...!



Adoyai tak sanggup tengok...










Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)


Minyak Herba Asmak