/**/
Subscribe Twitter

Kagum Dengan Wall Art Mural / Street Art, Ipoh


Amazing...

Entry kali ni aku nak bawak korang jengah wall art mural plak. Banyak tempat tau diaorang lukis ni. Dah banyak masa sangat gamaknya orang Ipoh ni. Wakaka...



Wall Art Mural / Street Art
Jalan Panglima, Jalan Bijih Timah, Jalan Tun Sambanthan,
Jalan Padang, Market Street dan Concubine Lane 3
30300 Ipoh, Perak





Korang pergi ja la ke lokasi yang aku bagitau kat atas tu ya sebab nak sertakan gambar sekali aku dah tak ingat jalan mana satu. Maklum main redah semacam je, mana yang nampak aku berenti dan snap posing kat situ.




Lokasi lukisan ni majoriti tersorok. Aku jumpa pun secara tak sengaja. Masa tu berpusing satu bandar nak cari ais krim kepal tapi tak jumpa. Yang jumpa tempat ni ha. Apa lagi, laju ja la bergaya sakan. Kihkih...




Cuma seingat aku yang paling banyak kat Jalan Panglima. Haaa...ni dia gambar sekitar jalan Panglima tu.




Lukisan yang aku posing cantik dan sesuai...perasan jap eh.








































Lukisan yang aku posing ntah apa-apa. Haha...










Lukisan yang paling aku suka bila berposing...




Best betol dapat tengok lukisan cantik-cantik dan gaya orang lain mengabadikan posing maut diaorang kat dinding tu. Gigih betol panas hari berposing sakan.

Aku siap skodeng pakcik ni tengah mengecat dinding. Macam tu rupanya dia buat. Spray, spray terus siap. Curlasss ko Mat...




Gambar ni plak aku nampak pada hari pertama sampai. Lokasi kejadian kat jalan-jalan yang yang bagi kat atas. Jangan muntah hijau la ya tengok gambar-gambar aku tepek ni.

Ingat Che Ta ja ka ada personal cameraman, aku pun ada jugak tau. TQ my personal camerawoman yang sendiri tak suka bergambar. Suka ambil gambar orang lain ja. Hehe...
































Sempat lagi keliling bandar Ipoh semata-mata nak pergi cari makan. Hmmm...baru aku perasan kat Ipoh memang kurang tempat makan. Jadi kalau korang jumpa kedai makan, terus masuk eh, jangan cerewet kalau tak mo kebuluran.










Tak tau nak tulis apa lagi sebab tak da apa yang menarik. Korang tengok ja la gambar eh. Biar foto berbicara. Gitew...!




Jumpa lagi sayang-sayang semua...muah ciked...!.


Wow...korang perasan tak benda apa nih?

















Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)


Minyak Herba Asmak