/**/
Subscribe Twitter

Pencuci Intim Wanita Femi9 Hai O

Harum selamanya...


Hai...hai...hai...korang pernah dengar tak statement "tak bole guna apa-apa pencuci wanita untuk cuci bahagian intim kita tak"? Gunakan air suam je dah cukup.

Hmmm...bagi aku la semua ni terpulang pada individu tu sendiri asalkan PH untuk kawasan tu tak lebih dari 3.5. Korang plak camna? Apa pendapat korang dalam hal ni? Meh la share dengan kaum wanita yang lain di luar sana.

Kali ni aku nak story pasal satu pencuci wanita yang boleh dikategorikan sebagai pencuci head to toe. Kenapa aku cakap macam ni? Meh la baca citer aku ni sampai habis. Stay tuned guys...!



Femi9 Intimate Wash
180 ml

RM22 (SM), RM23 (SS)





Walau pun aku dah banyak guna pelbagai jenama pencuci wanita aka feminine wash, tapi baru pertama kali dengar pencuci wanita serbaguna, boleh digunakan dari atas rambut hingga hujung kaki. Wow sangat ni....jimat dan mudah nak bawa travel.

Cara pakai tak payah la aku nak ajarkan. Macam biasa la, lepas basahkan kawasan intim tu, korang sapu ja la Femi9 ni, lepas tu bilas. Pakai sehari sekali pun dah cukup. Malam la paling sesuai biar wangi semerbak. Kihkih...

Femi9 ni pekat so korang letak sikit ja kat tapak tangan dan gosok lah kat tempat yang sepatutnya. Confirm jimat sebulan dua ni. Berbaloi sangat dengan harga yang murah tu.

Bau pun harum je. Tak tau nak cakap bau apa, tapi memang wangi sangat. Sejuk dan berangin ja rasa, macam dalam aircond. Nyaman dan selesa gitew...Hehe.




Paling best sekali macam yang aku cakap tadi, pencuci serbaguna, pencuci Femi9 ni bole guna untuk cuci muka. Apaaaa....? Percaya ke tak percaya? Percaya ja la eh...haha. Eh, jangan ketawa tau sebab dah ada customer guna dia kata jerawat dah lari jauh-jauh. Apa lagi korang, cuba jangan tak cuba.




Bukan tu ja, kalau kebetulan masa tu korang kehabisan sabun mandi, korang guna ja pencuci wanita Femi9 ni sebagai ganti. Haaa...nak percaya lagi ke tak nak? Percaya ja la eh sebab dah banyak testimoni tunjuk semuanya ok ja. Ok korang kena cuba jugak yang ni. Haha...

Tu la antara bonus esxtra yang korang bole dapat kalau korang beli dan gunakan Femi9 ni. Botol pun ringan so jangan risau boleh ja korang bawak ke hulu ke hilir.




Trust me, sepanjang aku pakai pencuci wanita, Femi9 ni la yang paling best setakat ni. Apa lagi korang, dah tau kelebihannya kan? Cepat-cepat grab barang baik ni. Kalau nak mudah, korang bole roger aku cepat-cepat. Ada hadiah sampingan menanti untuk pembeli kesayangan aku.

Calling-calling 019-7194049 hokay...!

Jangan lupa dapatkan segera keperluan utama untuk kaum hawa ni. Bukan je luaran nak nampak cantik, dalaman pun penting tau untuk nampak cantik. Jangan abaikan barang yang tersorok tu sebab tu mahkota yang paling mahal yang patut kita jaga dan belai. Ada faham semua mesej yang aku nak sampaikan ni? Muah sikit...




Jumpa lagi di lain siaran...tata titi tutu !!!


Apa bau wangi nih...
















Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)






Meed-Disney Store @ Shopee


Bedung Bayi Zip - Dapatkan di Meed-Disney Store @ Shopee     Bedung Bayi Wrap

Kacip Fatimah Phyto Plus     Virgin Coconut Oil VCO