/**/
Subscribe Twitter

Rangkaian Mermaid Foundation Beauty Product

Terlajak cantik dan gebu...


Holla...rindunya rasa dah lama tak bersiaran. Apa khabar kesayangan Meed Mickey semua?. Lama dah rasanya aku tak up review produk kan? Mesti korang tertunggu-tunggu kan? Ececeh perasan sikit, masuk bakul angkat sendiri...hehe !!!.

Apa pun aku nak share produk yang betol-betol best sepanjang aku cuba antara produk kecantikan yang ada. Ada 3 produk hebat yang aku nak share pada korang. Stay tune guys...!



Mermaid Flawless Foundation (MFF)
Mermaid Pro Coverage (MPC)
Mermaid Glow & Shape (MGS)





Korang pernah tak rasa susah nak cari alat mekap terutamanya foundation? Nak beli yang berjenama, harga mahal ya ampun... nak beli yang murah takut rosak plak muka korang yang cun tu.

At the end korang tak pakai apa-apa sebab tak tahu nak pilih mana satu yang terbaik sebab banyak sangat lambakan produk kat luat sana yang ntah apa-apa jenama.




Meh sini aku nak share dengan korang satu produk yang sangat mantop dan confirm korang tak kan menyesal bila beli.

Rangkaian produk Mermaid ni terdiri dari 3 jenis. Mermaid Flawless Foundation (MFF), Mermaid Pro Coverage (MPC) dan Mermaid Glow & Shape (MGS). Nak tau apa kebagusannya meh folo story aku.


Mermaid Flawless Foundation (MFF) - 12 gram
RM 89.90 (Semenanjung)
RM 99.90 (Sabah Sarawak)
45 Dolar (Singapore)







Belum pernah lagi aku jumpa foundation moist macam ni. Bila tepek kat muka, rasa best betol. Senang ja nak apply. Guna jari ja dah rata. Lepas tu bila dah tepek tu serta merta nampak macam dah berbedak. Sangat ringan dan tak bercapuk even muka korang dah berpeluh bila berjemur kat tengah panas. Paling best nampak glowing terus.

Kalau korang tak nak pakai jari, korang gunakan span atau brush ja. Memang senang sangat pakai MFF ni. Tepek ja kat muka terus keluar rumah. Yang malas tahap gaban nak bersolek tu aku memang sarankan pakai MFF ni biar berseri sikit muka tu tak pucat semacam. Hehe....

Senang cuci dan tak melekat kat tudung warna foundation ni. Kalau korang ada jerawat yang tumbuh seketul dua tu, korang tepek je foundation ni waktu nak tido, confirm jerawat korang merajuk dan tak mo keluar lagi. Haha syokkan?.


Mermaid Pro Cover (MPC) - 20 ml
RM 89.90 (Semenanjung)
RM 99.90 (Sabah Sarawak)
45 Dolar (Singapore)







Yang ni plak untuk orang yang terlebih rajin dan suka bermekap. Untuk yang muka ada bekas jerawat (lubang), aku sarankan korang gunakan MPC ni sebab akan cover kecacatan kat muka korang. Confirm lepas pakai ni cik abang tak kenal sebab dah cantik sangat dah aweks dia ni. Huhu...

Bole sapu guna jari ja tapi kalau nak lebih mantap beter guna span. Nak lagi cun guna brush sebab brush lagi mampu lekatkan foundation tu kat lubang-lubang rembulan kat muka tu.

Ikut mood aku nak pakai mana satu sebab dua-dua pun best. Cumanya bila aku guna MPC aku akan tepek bedak sikit lepas tu sebab tak mo nampak glowing sangat. Nanti ramai plak peminat ikut kat belakang. Kihkih...


Mermaid Glow & Shape (MGS) - 50 gram
RM 39.00 (Semenanjung)
RM 49.00 (Sabah Sarawak)







Sabun ni pun best sangat. Konon risau lembek macam sabun yang sebelum ni aku pakai so aku potong kecik la untuk guna. Tapi nak bagitau sabun ni tak mudah lembek uolls.

Apa lagi, malas la nak potong, pakai terus sebuku tu. Kulit muka rasa lembut ja lepas apply sabun ni. Tak rasa melekit pun. Memang seronok sangat dah jumpa produk yang menyenangkan dan menawan di hati.

Sabun ni pun bole sapu kat badan tau. Sapa yang ada masalah eczema, psosariasis, kulat air dan apa pun jenis penyakit kulit, korang bole cuba guna MGS ni. Inshaallah dengan izinNya akan sembuh la penyakit kulit tu. Mana tahu sumpahan sang duyung akan menjadikan kulit korang putih mulus dan cantik jelita menawan tertawan...hehe.




Paling seronok rangkaian produk Mermaid ni sesuai digunakan untuk semua jenis kulit. Tak payah la korang nak sembur sana sini muka tu untuk nampak glowing, pakai foundation ni pun dah cukup berkilau-kilau muka tu.

Paling best kulit muka korang tak kan mengelupas atau sebagainya bila guna produk rangkaian jenama Mermaid ni.

Kalau korang nak cantik macam duyung, jangan segan-segan contact aku. Selain dapat harga yang memang korang akan suka, aku akan bagi free gift yang gerenti korang hepi.

Trust me, korang tak kan kecewa dengan hasil yang akan korang dapat bila gunakan foundation Mermaid ni. Alah membeli menang memakai katanya.

Cepat-cepat grab selagi harga promosi ditawarkan sekarang. Roger Meed Mickey untuk keterangan lebih lanjut.





Apa lagi uolls...jangan lupa dapatkan produk Mermaid ni segera. Dah nak raya ni, kena cantikkan kulit dari sekarang biar berseri di Aidilfitri. Gerenti kulit dan kecantikan korang tu akan nampak natural, gebu dan cerah. Jumpa lagi, daa...!!!
#mermaidbymermeed


Cutenya Mermeedmickey...hehe









Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)






Meed-Disney Store @ Shopee


Bedung Bayi Zip - Dapatkan di Meed-Disney Store @ Shopee     Bedung Bayi Wrap

Kacip Fatimah Phyto Plus     Virgin Coconut Oil VCO