/**/
Subscribe Twitter

Meraikan Festival Filem Malaysia Ke 30 Di PICC, Putrajaya


DIVA sangat nih...


Ketemu lagi di siaran artis...apa lagi kalau bukan Festival Filem Malaysia yang terunggul tiap tahun ni. Kali ni ada berbeza sikit dari tahun-tahun sebelumnya. Nak tau tak apa yang beza? Haaa...sila baca seterusnya eh !



Putrajaya International Convention Centre (PICC)
Jalan P5, Presint 5
62200 Putrajaya
Wilayah persekutuan Putrajaya

8 malam - 12.30 malam





Mulanya aku plan tak mo lagi pergi festival macam ni, tak tahu dah penat atau dah muak. Tapi bila dapat undangan, aku rasa tak patut tolak. Tapi dah pasang niat malas nak bergambar sakan dengan semua artis sebab dah rasa malas haha. Last-last sampai habis, betol la aku tak bergambar dengan sorang artis pun. Nampak tak sekejap ja Allah bolak balikkan hati kita.




Tiba waktunya hari yang ditunggu tiba. Kali ni memang tak nak bagi melaram kot sebab berpusing aku keliling JB cari baju, tapi satu pun tak berkenan di hati. Makanya baju sedia ada ni la yang jadi sasaran hari tu. Layan ja la...




Selalu artis diraikan di PWTC tapi kali ni dibuat kat Putrajaya. Nak jugak tengok keadaan dewan kali ni. Lebih meriah atau sebaliknya.







Bila geng persatuan aku termasuk Presiden dah berkumpul semua, kami bergerak la ke dewan yang diberitahu. Ada dua laluan, satu untuk pihak media dan satu untuk para jemputan. Kecoh jugak sekejap sebab memasing tak berapa tau arah ke dewan tu. Hiruk pikuk jadinya haha.







Sempat lagi bergambar kenangan dengan geng FINAS lepas sesi pendaftaran. Masing-masing punya pakaian, mak ai...merelip !.







Keadaan dewan kecik sikit dari PWTC. Seat dah siap ditampal mengikut persatuan atau jemputan biasa. Senang sangat, masuk terus duduk ja. VIP la sangat kan haha. Tak sesia datang dari jauh.







Barisan VVIP depan grup kitaorang dan tempat adjust bunyi or whatsoever pun depan kitaorang jugak. Suasana jadi ceria sebab pengacaranya siapa lagi kalau bukan Nabil dan Adibah. Macam-macam karenah la diorang ni menyakat sesama diaorang.







Bole tahan lama jugak sampai jam 12 lebih baru habis. Patut lepas majlis tu, kitaorang dijemput ke jamuan tapi sebab dah malam sangat dan mengantuk, aku malas nak stay lama lagi.




Setel bergambar kat pentas dan tempat sepatutnya semata-mata untuk up kat blog dan kenangan sendiri, aku pun blah ja dari situ. Memang betol la, tak da sikit pun rasa aku nak bergambar dengan artis even diaorang lalu depan mata aku. Sekejap ja Allah bagi apa yang kita nak. Sebab tu jangan main-main dengan niat ya.



















Ni ja la yang aku dapat share suasana dalam dewan dan acara tahun ni. Korang mesti dah tengok kat TV kan, so tak yah la aku tepek gambar persembahan atau video yang aku ambil eh.




Ok gais, jumpa lagi di siaran akan datang...dada didi dudu...!


Bole ganti ustaz madi ni haha...
Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)






Meed-Disney Store @ Shopee


Bedung Bayi Zip - Dapatkan di Meed-Disney Store @ Shopee     Bedung Bayi Wrap

Kacip Fatimah Phyto Plus     Virgin Coconut Oil VCO