/**/
Subscribe Twitter

Herba Maharani Hai O Te Zhi Bai Feng Wan


Jamu zaman kini...


Sapa suka makan jamu kat sini, kita geng...! Kali ni aku nak up sket pasal jamu, herba, makjun dan apa benda lagi la yang korang tau hehe.



Herba Maharani

RM113.20





Ni namanya Jamu Ayam Hitam keluaran Syarikat Hai O. Lebih dikenali sebagai Herba Maharani. Nama asal Herba Maharani ni ialah Beijing Te Zhi Bai Feng Wan. Kalau korang baca kat internet semuanya rata-rata dah bagitau kesan dan kebagusan herba ni, jadi aku nak bagitau secara ringkas ja la eh.




Aku nak share apa yang aku rasa sepanjang aku amalkan jamu maharani ni. Sebelum tu nak bagitau benda yang paling best sekali adalah bekas jamu ni. Cantik sangat, bole buat sebagai bekas gift tau.




Pada mulanya takut jugak nak telan biji-bijik keras ni. Walaupun kecik tapi korang bayangkan kalau nak kena telan 10 biji sekali gus. Alangkan pil pun aku ngeri telan, bergelen air aku sedut, ni kan plak jamu keras ni. Hehehe...

Tapi nak sihat dan nak tau kebagusan jamu ni punya pasal, aku gagahkan jugak telan satu-satu. Waaa...bila dah biasa, senang je masuk dalam perut, lancar ja lalu kat tekak ni. Kuang-kuang....

Pil kecik ni tersimpan baik tau. Dalam bekas, ada bekas yang lain. Nak buka bekas putih tu pun ada cara tau, bukan buka semberono ja. Maklum barang baik, mesti dijaga rapi dan kemas.







Disebabkan aku ni seorang yang tak reti duduk diam, makanya confirm aku perlukan supplement macam jamu ni kan? Bila dah amalkan seminggu, aku dapat rasakan kesannya. Kalau dulu macam toya ja nak bergerak bila dah penat, tapi lepas ambil jamu ni, tak da plak rasa lemah atau sebagainya. Sentiasa bergerak pantas dan bertambah tak duduk diam, ada je benda yang aku nak buat. Hahaha...

Paling best sekali sakit pinggang tiap kali nak period, dah tak da dah. Sukernya...yahuuuu

Baru-baru ni aku asyik sendawa ja, maybe penangan jamu ni jugak kot. Memang tip top la, sebab lapang dada dan perut bila dapat keluarkan angin.




Herba maharani ni korang tak payah ambil waktu period tau. Jadi jimat la untuk korang habiskan sekotak besar yang ada 6 bola dalam tu. Dalam tiap bola tu plak ada 50 biji pil kecik. Besarnya macam pil chi kit teck aun (untuk cirit birit).

Ingat ya korang, tindakbalas pada badan tiap orang tak sama tau. Bergantung pada masalah kesihatan dan kelemahan sistem badan masing-masing.

Macam kawan aku, bila dia amalkan jamu ni, kitaran haid dia jadi teratur. Keputihan dia pun dah berkurangan. Lagi sorang tu alhamdulillah dah mengandung. Punya la tunggu lama dah 5 tahun kahwin tak dapat baby lagi. Suka betol dia dapat rezki siap aku buat lawak kat dia, bole la letak nama MAHARANI nanti hehe.

Kalau korang mengandung, selsema, keluar haid yang banyak, korang dilarang sama sekali amek jamu ni eh.




Senang citer untuk kebaikan dalaman korang akan dapat melegakan keputihan, melegakan senggugut, melegakan sakit pinggang dan lutut, membuang angin dalam badan, menstabilkan aliran darah dalam badan, menstabilkan hormon, membantu mengetatkan pintu vagina dan mengembalikan rahim ke bentuk asal. Kalau semua dah ok, confirm lah merapatkan hubungan intim sebab dah kembali ketat. Faham ke idok ni?




Kalau kesan luaran plak, korang akan rasa muda sentiasa sebab ianya melambatkan proses penuaan (Awet Muda) you. Menegangkan payudara dan punggung, mencantikkan kulit, berseri-seri gitu wajah dan paling best Miss V berbau wangi...muah-muah !!!.




Apa lagi korang, cepat grab jamu herba maharani ni. Confirm korang tak menyesal punyer. Roger Meed Mickey untuk dapatkan stok herba terkenal ni hokay.

Jumpa lagi di keluaran akan datang...babai !!!


Mana Maharani nih...









Cerita Saya Yang Korang Mesti Baca Jugak :)






Meed-Disney Store @ Shopee


Bedung Bayi Zip - Dapatkan di Meed-Disney Store @ Shopee     Bedung Bayi Wrap

Kacip Fatimah Phyto Plus     Virgin Coconut Oil VCO